Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DOČEK NOVE 2023. GODINE
AZURNA OBALA – NICA
Uz obilaske: KAN, ANTIB, MONAKO, MONTE KARLO I EZ
30.12.2022. – 02.10.2022.
4 DANA / 3 NOĆENJA, AVIONOM

Azurna obala Nova Godina
Redovna cena aranžmana – 635 €
FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA 495€
-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Avio karte sa svim taksama na relaciji Beograd-Nica-Beograd (avio prevoznik low cost kompanija Wizz Air), sa uključenim ručnim prtljagom dimenzija 40 x 30 x 20 cm ,
– Transferi u Nici na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom,
– Smeštaj u hotelu 3* u Nici (Azurea www.hotel-azurea.com i slični u Nici) na bazi 3 noćenja sadoručkom ( slano – slatki buffet) u 1/2 i 1/2+ 1 sobama ( trokrevetne sobe isključivo na UPIT),
– Usluge licenciranog vodiča,
– Hotelske i gradske takse,
– Troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Doplatu za mali prtljag do 10kg težine dimenzija 55 x 40 x 23 cm – 60€,
– Doplate za veći čekirani prtljg – na upit,
Fakultativne izlete:
– Antib – Kan – 25€ ,
– Doček Nove Godine u Monte Karlu – 20 €,
– Monako-Monte Karlo – 25 €,
– Ulaznice za muzeje i lokalitete,
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 115 €,
– Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove putnika.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta… Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.
HOTEL – AZUREA 3* ili sličan u Nici. Hotel Azurea je ponovo otvoren 01. juna 2022. godine, posle kompletnog renoviranja i promene vlasništva. Sada je to veoma prijatan hotel u samom centru Nice. Smešten ja na samo na 2 minuta hoda od Železničke stanice Nica: Sve sobe su klimatizovane. Lokacija je odlična. Englesko šetalište je na 18 minuta hoda. Do Starog grada i trga Cours Saleya stiže se za 20 minuta hoda. Sobe u hotelu Azurea opremljene su flatscreen TV-om, mini-barom i sefom. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tušem. Doručak je na bazi švedskog stola. Hotel Azurea ima lift i recepciju koja radi 24 časa dnevno. WiFi i ostava za prtljagsu besplatni za goste hotela.
1. DAN: BEOGRAD – NICA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla Beogradu u 11:15h. Let W6 4025 do Nice. Sletanje u Nicu u 15:25. Transfer do hotela i smeštaj. Popodnevni obilazak grada – pešačka zona ulice Žan Medsen, trg Masena, izlazak na Englesko šetalište, stari deo grada , hotel Negresko. Slobodno vreme u pešačkoj zoni. Noćenje.

2. DAN: NICA – ANTIB – KAN – MONTE KARLO
Doručak. Fakultativni izlet – živopisni Antib sa tvrđavom Kare, stari grad i Pikasov muzej gde se čuvaju slike, crteži i keramika koje je u Antibu stvarao veliki umetnik. Kan-grad filma I svetskog glamura sa starim gradom i kulom Suke, Gradska kuća, Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton. Povratak u Nicu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za pripremu za doček Nove godine. Fakultativni doček u Monte Karlu na trgu Kazino uz muziku, svetlosne efekte i veliki vatromet u ponoć. Srećna Nova 2023-a godina! Povratak u Nicu u posleponoćnim satima. Noćenje.

3. DAN: NICA – EZ – MONAKO – MONTE KARLO
Doručak. U podnevnim satima polazak na fakultativni izlet selo Ez i obilazak fabrike esencija parfema i kozmetike Fragonar. Vožnja za Monako živopisnim lokalnim putem sa najlepšim pogledom na Vilfranš i Bolije, mondenska letovališta. Obilazak minijaturne Kneževine: Okeanografski muzej (spolja), deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, palata Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak u Monte Karlo, šetnja do čuvenog Kazina, hotela I kafea Paris. Slobodno vreme. Povratak u Nicu, slobodno vreme. Noćenje.

4. DAN – NICA – BEOGRAD
Doručak. Izlazak iz hotela, slobodno vreme do 13:30h kada je predviđen transfer do aerodroma u Nici. Let W6 4026 do Beograd. Sletanje na beogradski aerodrom u 17:50. Kraj programa.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,

– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

JNG

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

2022

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Resava Turist nastupa u svojstvu posrednika (subagenta) MB 07663404 PIB 101474534