Corfu Palace Hotel

Grad Krf, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se na samoj obali grada Krfa, gde ne postoji uređena plaža. Iz hotela pruža se pogled na Garica zaliv i tvrđavu. Na pešačkoj je udaljenosti od starog grada (400 m).

Plaža:
Gradska plaža Mon Repos udaljena 1,5 km.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, spoljašnji bazena (sa morskom vodom), spa & wellnes centar, salon lepote, restoran, a la carte restoran, bar na bazenu, kazino, frizerski salon, juvelirnica, usluga pranja veša (uz doplatu), room service (uz doplatu) usluga čuvanja dece (uz doplatu), lift, tereni za tenis (50m od hotela, uz doplatu). Ležaljke kod bazena su besplatne. Peškiri za bazen takođe. Wi-Fi internet konekcija dostupna je u lobiju hotela i sobama i besplatna je.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 106 soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, mini bar, W-iFi(besplatno) , sef (besplatno), klima uređaj (besplatno) i, balkon ili terasu. Standardne sobe, površine oko 26 m2 , namenjene su za smeštaj dve ili tri osobe (treći krevet je pomoćni). Superior sobe, površine oko 33 m2, namenjene su za smeštaj dve ili tri osobe (treći krevet je pomoćni).

Usluga: 
Noćenje sa doručkom, ili polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.corfupalace.com

Napomena:
Zbog lokacije ga preporučujemo gostima koji planiraju da obiđu ostrvo sopstvenim ili iznajmljenim automobilom.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

2023

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Resava Turist nastupa u svojstvu posrednika (subagenta) MB 07663404 PIB 101474534