Ela Excellence Resort Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Beleku, oko 2km od centra Beleka, oko 45km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 110.000m2, sastoji se od šestospratne glavne zgrade i u ponudi ima 583 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni ukupne površine 6.630m2, brojni restorani i barovi. Ovaj luksuzni hotel preporučuje se gostima svih uzrasta. 

Za decu tu su dečiji klub, bazeni, aqua park.

Plaža
Hotel ima svoju 270m dugu peščanu plažu sa pontonom površine 1.100m2. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 583 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, mini bar, sef, SAT LCD TV, fen za kosu. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, kolači, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju brojni restorani – Hayat (glavni restoran), La Sofa (gril), Galata, Ela Anatolian, La Perla (italijanska kuhinja), La Salsa (meksička kuhinja), Akari Teppanyaki (dalekoistočna kuhinja) i La Sante. Hotel u ponudi ima i brojne barove. 

Plaća se: a la carte restorani (Akari Teppanyaki, Galata, La Sofa Grill i La Sofa Gourmet Breakfast), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, rent-a-car, doktor, biblioteka. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima nekoliko bazena ukupne povšine 6.630m2, 6 tobogana, zatvoreni bazen, dečiji bazen, bazen za bebe, dnevnu i večernju animaciju, bioskop, bilijar, stoni tenis, boćanje, teniski teren, odbojku na plaži. 

Plaća se: sportovi na vodi

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste saunu, hamam, teretanu, Vitamin Bar.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

2023

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Resava Turist nastupa u svojstvu posrednika (subagenta) MB 07663404 PIB 101474534