Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
"GIRO DI GARDA"
--- letnji vikend na jezeru Garda --- 
22.06 - 26.06. / 13.07 - 17.07. / 10.08 - 14.08. / 21.09 - 25.09.2023.

CENA - 129 €

Hotel 4*, 5 dana autobusom / 2 noćenja

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
- Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji                
- 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u 1/2 ili 1/3 sobama
- Obilazak Peschiera del Garde i Sirmionea
- Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe za sve vreme putovanja
- Boravišnu taksu
- Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
- Individualne troškove
Fakultativni izleti:
- GIRO DI GARDA ( Malcesine, Riva Del Garda, Limone Sul Garda ) - 35 EUR
- VENECIJA - 20 EUR
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (moguća uplata u agenciji)

POPUSTI I DOPLATE
- Doplata za 1/1 sobu - 40€ (na upit)
- Transfer Novi Sad - Rumska petlja - 20€ ( minimum 3 osobe )
Hotel 4* u mestu Montechio Maggiore, u blizini Vicenze. Po oceni gostiju renomiranog sajta za rezervaciju smeštaja hotel zaslužuje visoku ocenu, preko 8,0. Kao glavne prednosti navodi se komfor, higijena, uslužno i ljubazno osoblje. Besplatan Wi-Fi signal dostupan je u lobiju hotela. Sve sobe su opremljene klima-uređajima, LCD TV-om sa Sky premium paketom kanala, mini barom i sefom, a uglavnom poseduju i balkon. U hotelske usluge spada i svakodnevno čišćenje soba. Doručak je kontinentalan, na bazi samoposluživanja (slani i slatki).
1. DAN BEOGRAD
Polazak iz Beograda u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih procedura.

2. DAN PESCHIERA DEL GARDA – SIRMIONE – MONTECHIO MAGGIORE
Na jutarnju kafu stižemo u grad Peschiera del Garda, na samom jugoistoku jezera. Peschiera je mesto odakle reka Mincio otiče iz jezera i na čijem se ušću nalazi utvrđeni srednjevekovni grad. Prolazimo kroz Porta Veronu do Trga Fernanda od Savoje. Slobodno vreme za doručak i uživanje pored jezera. Odlazak u obližnji Sirmione, obilazak čuvenog dvorca Skaligeri, slobodno vreme za kupanje na gradskim plažama poluostrva ( Spiaggia del Prete, Spiaggia del Sirmone, Spiaggia Lido delle Bionde, Jamaica Beach…) Sirmione je poznat po podvodnim termalnim lekovitim izvorima koji izviru nedaleko od samog grada. U kasnim poslepodnevnim časovima polazak ka hotelu u okolini Vicenze. Smeštanje po sobama, slobodno vreme, noćenje.

3. DAN "GIRO DI GARDA" – MALCESINE, LIMONE SUL GARDA ( brodom ), RIVA DEL GARDA ( fakultativno )
Doručak. Spremite se za plažu, krećemo na “Alpsko more”! (fakultativni izlet). Vožnja čuvenom rivijerom maslina, kroz Lacize, Gardu, Tori del Beneko, Pai i Bardolino. Stižemo u najživopisnije mesto istočne obale, čarobni Malcesine. Obilazak zamka Scaligero i Palazzo del Capitani, slobodno vreme za kupanje. Preporučujemo Spiaggia di Paina, predivnu plažu podno gradskog dvorca, nešto severnije je i Spiaggia di Bau, malena šljunkovita uvalica kristalno čiste vode. Predviđeno zadržavanje u mestu je oko pet sati. U gradskoj luci, ukrcavamo se na brod koji nas prebacuje na rivijeru limuna, zapadnu obalu jezera koja pripada Lombardiji. Dolazimo u njen najlepši grad - Limone sul Garda. Plovidba jezerom je doživljaj sam po sebi, imaćemo priliku da oba grada vidimo iz neke druge perspektive. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, ručak. Brodom se vraćamo u Malcesine. Kratka vožnja autobusom ka severu jezera. Ušli smo u pokrajinu Trentino-Alto Adiđe, prolazimo kroz gradić Torbole i dolazimo u Riva del Gardu, najseverniji grad Lago di Garde. Gradskom rivom, kroz stari centar grada dolazimo na Spiaggia Sabbioni, zelenu plažu u okviru gradskog parka. Šetnja, slobodno vreme za večeru pored jezera i uživanje u letnjoj atmosferi ovog poznatog letovališta. Krećemo ka hotelu. Predviđeno vreme za povratak u hotel u kasnim večernjim časovima.

4. DAN PUNTA SABIONI – VENECIJA ( fakultativno )
Doručak. Odjava iz hotela. Krećemo do luke Punto Sabioni, vožnja brodom do Venecije ( fakultativno ). Razgledanje u pratnji vodiča; Trg Svetog Marka, Bazilika Svetog Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdaha, Most Rialto Slobodno vreme. Povratak brodom do luke Punto Sabioni, slobodno vreme. U večernjim časovima krećemo nazad za Beograd.

5. DAN BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

TT

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

2023

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Resava Turist nastupa u svojstvu posrednika (subagenta) MB 07663404 PIB 101474534