Grecotel Eva Palace

Gouvia/Dassia, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Luksuzni hotelski kompleks, smešten u zalivu zelenilom ispunjenog poluostrva Komeno, između je Guvije i Dasije, dva poznata letovališta na Krfu.  Od grada Krfa i međunardnog aerodroma, udaljen je oko 13 km.

Plaža:
Privatna peščano-šljunkovita plaža. Peškiri, ležaljke i suncobrani su besplatni.

Hotelski sadržaji:
Veliki kompleks bazena sa morskom vodom, bar kod bazena, bar na plaži, glavni restoran, a la carte restoran, sauna i usluge masaže(uz doplatu), teretana, dnevna i večernja animacija za odrasle, mini-klub za decu, besplatna Wi-Fi internet konekcija u čitavom kompleksu, biblioteka.

Sobe:
Hotelsku celinu čine glavna zgrada i bungalovi. Standardne sobe u glavnoj zgradi ili bungalovi, sa pogledom na vrt ili more, veličine su od 25 do 28 m2. Namenjeni su za smeštaj dve do tri osobe, a treći ležaj je pomoćni ili sofa na izvlačenje. Porodične sobe mogu smestiti dvoje odraslih i dvoje dece, a smeštajne jedinice tipa deluxe suite namenjene su za smeštaj dvoje odraslih. Sve sobe imaju: balkon ili terasu, kupatilo, fen za kosu, toaletni pribor, bademantile i papuče, LCD TV, klima uređaj, besplatni Wi-Fi, sef, ketler.

Usluga:
Polupansion ili all inclusive.

Kontakt:
http://www.evapalace.com

Napomena:
Grecotel hoteli prepoznatljivi su po sjajnoj usluzi i smatraju se jednim od najboljih hotelskih lanaca Grčke. . Preko dana moguć je slobodan stil oblačenja u restoranu i barovima (ne u kupaćem kostimu), a u večernjim satima nije dozvoljen ulazak u šortsevima, papučama.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

2023

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Resava Turist nastupa u svojstvu posrednika (subagenta) MB 07663404 PIB 101474534