Ideal Prime Beach

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 110 km od aerodroma u Dalamanu, 2,5 km od centra Marmarisa. Izgrađen je 2011. a poslednje renoviranje bilo je 2015. godine. Zauzima površimu od 20.000m². Hotel se sastoji iz dve petospratne i dve šestospratne zgrade (50% soba ima pogled na more).

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži dugoj 250 metara, jednoj od najlepših u Marmarisu. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela. 

Sobe:
Hotel broji ukupno 632 sobe i sve imaju: kupatilo, klima uređaj, TV, sef, balkon, fen za kosu, mini bar (voda na dan dolaska), televizor, telefon.
Standardne sobe površine su 20-30m² i namenjene su za max 3 osobe. Mogu imati pogled na kopno ili na more. 
Porodične sobe imaju jednu prostoriju, površine su 35-45m² i namenjene su za 3+1 osobu,
King apartman površine 135m² ima jednu spavaću i jednu dnevnu sobu. Namenjeni su za dve osobe.
Prime apartman površine 220m² sa jednom dnevnom i jednom spavaćom sobom. Namenjeni su za dve osobe.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, loby bar, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, dečiji bazen, 3 tobogana, poslastičarnica, bar pored bazena, noćni klub (ulaz nije dozvoljen osobama mlađim od 18 godina), a la carte restoran (uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka moguće besplatno korišćenje), fitness centar, sauna, tursko kupatilo, dnevne i večernje animacije, Wi-Fi internet u javnim delovima hotela, pikado, aerobik, stoni tenis. Usluge i aktivnosti uz doplatu : masaže, frizer, doktor, telefon, kasni odlazak iz hotela, sportovi na vodi, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.iphotels.com.tr/iphotels/en
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum ili Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

2023

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Resava Turist nastupa u svojstvu posrednika (subagenta) MB 07663404 PIB 101474534