Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Brod
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ITALIJANSKA TURA – JUŽNA ITALIJA
RIMINI – SAN MARINO – BARI – MATERA  – ALBEROBELO – LOKOROTONDO – POLINJANO AL MARE – DRAČ
6 dana autobusom i brodom / 3 +1 noćenje
(1 noćenje u Riminiju + 2 noćenja u okolini Barija(Mola di Bari) +  1 noćenje na trajektu)

TERMINHOTELCENAPROMO CENA
08.08. – 13.08.2023.3*429€329 € DO 01.07.
24.10. – 29.10.2023.3*429€329 € DO 01.07.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u Riminiju u hotelu 3* u 1/2 sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom ( 1/2+1 sobe ISKLJUČIVO NA UPIT),
– Smeštaj u okolini Barija – Mola di Bari(ili slično) u hotelu 3* u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom ( 1/2+1 sobe ISKLJUČIVO NA UPIT),
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Prevoz trajektom Bari – Drač,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – 640 rsd (doplata 35% od cene osiguranja za osiguranje COVID-19) PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI ) ,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Obaveznu gradsku taksu za boravak u hotelu – 2 € po osobi po noći – plaća se na licu mesta,
– Doplata za jednokrevetnu sobu –  100 €.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Razgledanje Barija sa vodičem –  15 €,
– Matera i Lokorotondo –    35 €,
– Alberobelo i Polinjano a Mare –    35 €.
POPUST ZA UPLATU SVA TRI IZLETA : 75€ UMESTO 85€.   
1. dan  BEOGRAD
Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 20:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan  SAN MARINO – RIMINI
Dolazak u San Marino u jutarnjim časovima. Obilazak treće najmanje države po veličini i najstarije republike na svetu. Po dolasku obilazak gradskih znamenitosti: Porta San Francesco; Palazzo Pubblico; Basilica San Marino; odbrambene kule sa kojih se pruža fantističan pogled na okolinu i Jadransko more. Slobodno vreme i mogućnost da se počastite nekim parfemom ili predmetom od kože po kojima je San Marino nadaleko poznat,  po značajno nižim cenama od ostatka Evrope. Nastavak putovanja ka Riminiju. U poslepodnevnim časovima smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan  RIMINI – OKOLINA BARIJA – BARI/RAZGLEDANJE GRADA (fakultativno)
Doručak. Napuštanje soba i polazak ka Apuliji u ranim jutarnjim časovima. Dnevna vožnja od oko 7h (cca 600 km).  Dolazak u mesto Mola di Bari  ili slično (15km od Barija) u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska Barija sa vodičem – stari grad sa crkvom Svetog Nikole, zamak Svevo, odlazak do pešačke zone van starog grada – ulice Via Sparano. Slobodno vreme. Povratak u Mola di Bari. Noćenje.

4. dan   OKOLINA BARIJA – MATERA (fakultativno) – LOKOROTONDO(fakultativno) – OKOLINA BARIJA
Doručak.  Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u Materu i Ostuni. Putovanje do Matere, jednog od najstarijih gradova na svetu, gde po dolasku sledi kratak obilazak Sasi di Matera – starog dela Matere koji još nazivaju i gradom duhova zbog napuštenih kuća. Slobodno vreme za individualnu šetnju starim delom grada – uživanje u uskim ulicama, kućama i crkvama uklesanim u stene, nestvarnim vidikovima sa pogledom na Sasi ali i na pećine u kojima su nekada živeli ljudi. Nastavak puta do prelepog gradića Lokorotondo, prepoznatljivog po svojim belim krečnjačkim kućama i uskim uličicama ukrašenim biljkama. Slobodno vreme za šetnju po prelepom ambijentu.  Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan  OKOLINA BARIJA  – ALBEROBELO (fakultativno)  – POLINJANO A MARE (fakultativno) – BARI
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta  Alberobelo, Lokorotondo & Polinjano a Mare. Putovanje do neverovatnog Alberobela, grada koji predstavlja sinonim turizma Apulije. Najveća atrakcija ovog mestašca su neodoljive bele kućice „truli“ sa kupastim krovovima koje podsećaju na selo iz Štrumfova. Slobodno vreme za uživanje u specifičnom ambijentu.  Odlazak do malog primorskog grada Polinjano a Mare. Slobodno vreme u centru gradića. U večernjim časovima povratak u Mola di Bari po putnike koji nisu krenuli na izlet i nastavak puta ka Bariju . Ukrcavanje na trajekt Bari – Drač.  Isplovljavanje u 22:00h. Noćna plovidba do Drača.

6. dan  DRAČ – BEOGRAD
Pristajanje u luku Drač u 8:00 ujutru. Nakon iskrcaja, kratko zadržavanje u Draču. Putovanje ka Beogradu preko Podgorice i Čačka. Povratak u Beograd u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.          
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u skladu sa sledećim uslovima:

– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu

– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja

MAY

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

2023

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Resava Turist nastupa u svojstvu posrednika (subagenta) MB 07663404 PIB 101474534