Maldivi - Nova godina

Nova godina, Maldivi

već od 1750€

Opis destinacije

Doček Nove godine na Maldivima 2023. ostaviće Vas bez daha. To je najmanja azijska zemlja i po površini i po broju stanovnika. Na ovom putovanju posetićemo neka od 200 naseljenih ostrva i uživati na belim plažama i nestvarno plavoj i čistoj vodi. Bilo da idete na medeni mesec ili na porodični odmor, na Maldivima sve je podređeno uživanju! Toplo i čisto more uz najlepše plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlične uslove za nezaboravan odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termini:
25.12.2022.
28.12.2022.

Prevoz
Organizovan prevoz + Smeštaj
Triton Prestige Seaview & Spa 4* ND + Ostalo
Kompletna organizacija i usluge predstavnika agencije na destinaciji
Regularna cena
1.790,00 EUR
First minute
Važi za sve prijave od 05.07.2022. do 10.10.2022.
1.750,00 EUR
Ultra first minute
Važi za sve prijave do 04.07.2022.
1.690,00 EUR

Prevoz
Organizovan prevoz + Smeštaj
Triton Prestige Seaview & Spa 4* polupansion + Ostalo
Kompletna organizacija i usluge predstavnika agencije na destinaciji
Regularna cena
1.890,00 EUR
First minute
Važi za sve prijave od 05.07.2022. do 10.10.2022.
1.850,00 EUR
Ultra first minute
Važi za sve prijave do 04.07.2022.
1.790,00 EUR

Prevoz
Organizovan prevoz + Smeštaj
Triton Prestige Seaview & Spa 4* pun pansion + Ostalo
Kompletna organizacija i usluge predstavnika agencije na destinaciji
Regularna cena
1.990,00 EUR
First minute
Važi za sve prijave od 05.07.2022. do 10.10.2022.
1.950,00 EUR
Ultra first minute
Važi za sve prijave do 04.07.2022.
1.890,00 EUR

Cena uključuje
- Avio-kartu sa svim taksama na relaciji Beograd–Male–Beograd, u ekonomskoj klasi sa presedanjem sa 20 kg čekiranog i 7 kg ručnog prtljaga
- Svi transferi prema planu i programu puta
- Smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja sa doručkom (kontinetntalni doručak) u hotelu sa 4* (prema lokalnoj kategorizaciji) na Mafušiju
- Kompletna organizacija i usluge predstavnika agencije na destinaciji

Cena ne uključuje
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
- Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Doplatu za jednokrevetnu sobu
- Doplatu za obaveznu Gala večeru za doček Nove Godine
- Doplata za sobu sa pogledom na more u iznosu od 60EUR po osobi
- Doplata za poskupljenje takse za gorivo

Fakultativni izleti

Resort visit day
Cena: od 115,00 USD do 140,00 USD
Odlazimo u neki od najpopularnijih rizortova. Njihove jedinstvene lokacije nude pristup netaknutim plažama, kao i priliku da zaronimo i istražimo jedinstveni morski svet ovog ostrva. Uživamo u zlatnom suncu i mekom pesku dok istražujemo bogata tropska čudesa živahne ostrvske države.

Paket 1 uključuje: usluge predstvanika naše agencije, organizovani prevoz po predviđenom itineraru, piće dobrodošlice, peškir za plažu, ručak (buffet), snek, piće, free wi-fi
CENA PAKETA 1: 115$

Paket 2 uključuje: usluge predstvanika naše agencije, organizovani prevoz po predviđenom itineraru, piće dobrodošlice, peškir za plažu, ručak (buffet), snek, piće, free wi-fi, jedan sportova na vodi u trajanju od sat vremena (snorkeling oprema ili vožnja kanuom ili veslanje na dasci).
CENA PAKETA 2: 130$

Paket 3 uključuje: usluge predstvanika naše agencije, organizovani prevoz po predviđenom itineraru, piće dobrodošlice, peškir za plažu, ručak (buffet), snek, piće, free wi-fi, spa paket .
CENA PAKETA 3: 140$
Hotel 4*
Smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja sa doručkom (kontinetntalni doručak) ili 7 polupansiona ili 7 punih pansiona u zavisnosti od odabrane usluge u hotelu sa 4* (prema lokalnoj kategorizaciji) na Mafušiju.
Dan 1: Okupljanje grupe i polazak
Okupljanje na aerodromu „Nikola Tesla” u Beogradu dva i po sata pre leta. Idemo na istok u susret Indijskom okeanu. Let iz Beograda u 23.55h (FZ 1750) sa presedanjem u Dubaiju..

Dan 2: Dolazak na Male i obliazak grada
Dolazak u Dubai u 08.15h po lokalnom vremenu. Konekcija na let. Let za Male u 09.55h (FZ 1569). Dolazak u Male u 15.10h. Transfer brzim brodom do lokalnog ostrva Mafuši na kom se nalazi hotel u kom smo smešteni. Popodnevni ulazak u sobe. Slobodno vreme za odmaranje i upoznavanje sa novom kulturom. 

Dan 3: Ronjenje sa ajkulama, ražama, delfinima i odlazak na peščani sprud
Dan predviđeni za nekoliko egzotičnih avantura na rajskom ostrvu i uživanje u egzotičnoj hrani. Prvi deo dana iskoristićemo za ronjenje sa ajkulama.  Avanturistički izlet koji se obavezno treba naći na vašoj listi dok ste na Maldivima. Nakon toga, odlazimo do ostrva Fulidhoo gde ćemo imati jedinstvenu priliku da ronimo i hranimo gigantske raže, nakon čega druženje nastavljamo na obližnjem peščanom sprudu, prirodnom šetalištu u sred okeana. Za kraj dana, uživaćemo u ronjenju sa delfinima i neverovatnom pogledu na raznovrstan šarenoliki podvodni svet Maldiva. Povratak u smeštaj. 

Dan 4: Odlazak na peščani sprud i uživanje uz logorsku vatru
Dan za opuštanje sa Jungle ekipom na peščanom sprudu od nestvarno belog peska, okruženog tirkizno plavom bojom Indijskog okeana uz logorsku vatru i voćno osveženje. Povratak u smeštaj. 

Dan 5: Čajanka na rooftop-u hotela
Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. Nakon celodnevnog kupanja i istraživanja ostrva, uživaćemo u magičnom zalasku sunca na rooftop-u hotela uz šoljicu toplog čaja i prijatno druženje. 

Dan 6: Fakultativni izlet - Resort day visit
Još jedan dan za zanimljive aktivnosti. Upućujemo se na fakultativni izlet – Resort day visit. Odlazimo u neki od najpopularnijih rizortova. Njihove jedinstvene lokacije nude pristup netaknutim plažama, kao i priliku da zaronimo i istražimo jedinstveni morski svet ovog ostrva. Uživamo u zlatnom suncu i mekom pesku dok istražujemo bogata tropska čudesa živahne ostrvske države. Povratak u smeštaj. 

Dan 7: Vožnja kajacima, ronjenje na lokalnom grebenu i doček Nove godine
Ovaj dan ćemo iskoristimo za mnogobrojne aktivnosti u kojima se možete oprobati tokom našeg boravka na Maldivima. Upuštamo se u avanturu vožnjom kajacima ili na daskama sa veslima, nakon čega odlazimo na ronjenje do lokalnog koralnog grebena. Nakon povratka sa ronjenja, ljubazno osoblje hotela nam priprema romantičnu večeru na plaži gde ćemo dočekati Novu godinu uz muziku, vatromet i prijatne razgovore sa lokalnim stanovništvom. SREĆNA NOVA GODINA! 

Dan 8: Ronjenje sa mantama, kornjačama i na Biyadhoo grebenu
Još jedan dan za istraživanje podvodnog sveta Maldiva. Vodimo Vas na ronjenje sa čak tri zarona gde ćemo imati priliku da ronimo sa mantama, kornjačama i na Byadhoo grebenu, nakon čega nas očekuje voćno osveženje na peščanom sprudu. Povratak u smeštaj. 

Dan 9: Napuštanje smeštaja i obilazak glavnog grada Malea
Poslednji dan nam ostaje da dokupimo još koji suvenir, popijemo još neki koktel i pripremimo se za put. Opraštanje od ovog magičnog ostrva. Pre odlaska na aerodrom, obilazimo Male - glavni grad Maldiva, koji predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i tirkizno more svuda oko nas su klasična slika Malea koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, prodavnica i pijaca. Nakon obilaska, upućujemo se ka aerodromu. Let iz Malea u 23.30h (FZ 1570) sa presedanjem u Dubaiju. 

Dan 10: Povratak i kraj putovanja
Dolazak u Dubai u 03.10h po lokalnom vremenu. Konekcija na let. Let za Beograd u 09.05h (FZ 1745). Dolazak u Beograd u 12.15h. 
Prilikom prijavljivanja plaća se 200 € u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate, a ostatak sume plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate, najkasnije 3 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

JT

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

2022

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Resava Turist nastupa u svojstvu posrednika (subagenta) MB 07663404 PIB 101474534